Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 25 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Arduino cloud #1346
    gvsoft
    Participant

    Caro Just4Fun,
    I don't get so much acrimony….although each of us in this forum is free to express their opinions and is equally free to criticize them, your comment seems a bit excessive to me. Then, I have been using Arduino or rather its micro for almost three years and I have developed many projects (hobby use) and l’ I found it very useful and with a lot of software available. Before making his acquaintance I had developed with PICs. About the’ IDE “cloud”, I personally found it better performing than the IDE on PC. But we must distinguish between “ARDUINO CREATE” e “ARDUINO CLOUD”. The first allows you to write sketches, compile them and upload them to the micro, the second is a “DEPOSIT” where you can upload sketches complete with: wiring diagrams, photo, documentation and much more available to all. If you take a tour of the site you will discover many different projects, more or less valid and original. And starting from your own you can then add it.
    Maybe you are not an arduino fan (I am not careful either ) but perhaps it was better if you explained the reason for this opposition.
    Ciao

    in reply to: Arduino cloud #1238
    gvsoft
    Participant

    I would like to add: but how a personal library must be configured to add it ? In the Ide of the PC I added it without problems with the same zip file used to upload it to the cloud (Arduino web editor)

    in reply to: Someone conose CODE:BLOCKS for arduino ? #1083
    gvsoft
    Participant

    Ciao. Marcello, Thank you for your answer, but I can tell you that even on another pc things do not change.
    But if you care about is the library WIRE create problems because it also calls itself the TWI and on this coming out errors, But the thing that makes me mad is that this error is not always issued.: the proof I had it yesterday:
    The exact same sketch on a pc (windows 7) It is compiled regularly, while on another PC (Windows XP) produced errors. I speak of the past because after having copied from W7 to W_XP all the sketch folder filled W7 of the error is no longer issued……..I noticed especially in the very early tests (a long time ago) that some libraries while being present in the specific folder of CodeBlocks were not detected (Also new aggiungedone), So it was necessary to load these libraries in the sketch folder and then add these files to menu (cpp and h). Only then they were recognized and compiled together with the sketch, If you have time and “wish” try downloading codeblock for ARDUINO (Specific attention is because there is a version are “C” and other languages)..You'll see the difference with the’ Arduino IDE and I assure you that then you will not want more. (Also upload the sketch to the USB port of Arduino).
    Hello and thanks
    Giovanni

Viewing 3 posts - 25 through 27 (of 27 total)
VOTE